Lyžařský areál Studenov / Rokytnice nad Jizerou

Logo Studenov / Rokytnice nad Jizerou
Logo Studenov / Rokytnice nad Jizerou

Informace

Ski areál Studenov se rozkládá v nadmořské výšce 620 – 933 m n. m. Je dostupný z centra Rokytnice nad Jizerou a je oblíben díky svým mírným a poměrně širokým svahům především u rodin s dětmi a snowboardistů. Jsou zde dva kotvové vleky, poma a dětský tyčový vlek. Modrou a červenou sjezdovku využijí lyžaři začátečníci, středně zdatní i pokročilí. Z konečné stanice LV 1000 je možné se napojit na...

Přečtěte si více
Informace

Ski areál Studenov se rozkládá v nadmořské výšce 620 – 933 m n. m. Je dostupný z centra Rokytnice nad Jizerou a je oblíben díky svým mírným a poměrně širokým svahům především u rodin s dětmi a snowboardistů. Jsou zde dva kotvové vleky, poma a dětský tyčový vlek. Modrou a červenou sjezdovku využijí lyžaři začátečníci, středně zdatní i pokročilí. Z konečné stanice LV 1000 je možné se napojit na běžeckou Krkonošskou magistrálu.

V lyžařském areálu Studenov je možné využít dalších služeb jako jsou například půjčovny lyžařského vybavení a skiservis, restaurace, rychlá občerstvení a lyžařské školy.

Parkoviště v blízkosti areálu je placené. Nejbližší zastávka Skibusu je na Dolním náměstí.

Zdroj:www.skiareal-rokytnice.cz/rs/zima/ski...

Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Lyžování, sníh a počasí

Lyžování, sníh a počasí

Lyžování, sníh a počasí
Rozsáhlé informace o všech lyžařských střediscích v Evropě. Mapy sjezdovek, hloubka sněhu, webové kamery a další informace zaručují maximální zábavu na sjezdovkách.
Lyžování, sníh a počasí

Zpravodaj

Náš newsletter vás informuje o atraktivních nabídkách na dovolenou, akcích, soutěžích a mnohém dalším.
Přihlaste se k odběru newsletteru
Děkujeme za vaši registraci

Vaše e-mailová adresa byl přidán do poštovního seznamu.

Nejoblíbenější lyžařská střediska